Samarbete

Trädgårdsdrömmar

Inlägget är i samarbete med Chilli.se

Jag och min man har pratat om att flytta till en villa då vi har en ganska stor familj, och redan nu har vi både börjat visualisera oss hur vi vill att det ska se ut i vår trädgård. För oss är trädgården en stor faktor, då det är en samlingsplats för oss och en mysig utemiljö för barnen. På sommaren sitter vi alltid ute i svärföräldrarnas trädgård och äter, och jag vill gärna fortsätta göra det när vi flyttar.

Så en sak som jag anser vara viktig i en trädgård är att ha mysiga trädgårdsmöbler. Förr föreställde jag mig alltid antingen ett runt bord eller ett rektangulärt bord med några stolar runt omkring, tills jag såg att Chilli.se har mysiga hörnsoffor till trädgården. Så nu har jag ett dilemma om hur vår framtida trädgård kommer att se ut, också för att trädgårdsmöblerna från hemsidan ser så mysiga och fina ut.

Det finns massor av olika alternativ och om jag hade fått välja hade jag nog haft hörnsoffan i ett uterum, och något av borden med stolar i trädgården, en matgrupp. Men det finns många olika att välja mellan så jag kommer säkert att ha ännu mer dilemma angående dessa möbler när vi väl ska flytta, har ni trädgårdsmöbler från Chilli.se? Om inte så gå gärna in och kika på dem!

Bilderna är lånade från hemsidan

4 reaktioner på ”Trädgårdsdrömmar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.