Hem ljuva hem

Kalas

Idag var vi på kalas, min kusins dotter fyllde år. Pojkarna hade det kul, de lekte och sprang runt. Åt tårta och fick fiska upp en godispåse. De fick även ta med sig två ballonger, vilket de gillade väldigt mycket.

Alla tre hade likadana kläder på sig för att jag tyckte att det skulle vara sött om de matchade varandra. Jag vet, det måste vara någon slags störning jag har, att alltid vilja matcha dem. Vänta tills imorgon när de två äldste ska till Knatteskutt, då matchar allt från topp till tå. Någon gång slutar matchandet ju så måste passa på.

Innan vi gick till kalaset så försökte jag ta en bild på pojkarna, jag försöker alltid sjunga högt eller säga något roligt så att jag fångar deras uppmärksamhet. Det går sådär, men några bra bilder får jag. Däremot så är det svårt att få dem till att sitta still, så här får ni se två bilder på barnen, en där de är lugna och en annan där de inte har tid att bli fotograferade då de har det för kul.

3 reaktioner på ”Kalas

 1. Sötisar!!!

  Jag har tvillingbröder och de hade ALLTID likadana kläder som små.
  Sen blev jag själv gravid med tvillingar och sa till mig själv att de ska minsann ALDRIG ha samma kläder på sig, så töntigt!
  Sen föddes de… och jag blev töntig… haha!!! Så fint när barnen matchar.
  Nu fyller de snart 14 och har aldrig likadana kläder på sig, så man får passa på när de är små 😉

  Kram kram

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.