Hem ljuva hem

Födelsedagar

Min hjärna är totalt utmattad efter all planering och tänkande kring födelsedagar som kommer i April månad, det är tre firanden som ska ske och jag måste lista ut hur allt kommer att gå till.

I början av April fyller min man år, och honom vet jag redan vad jag ska köpa till, men angående själva firandet står hjärnan helt still. Han gillar inte stora firanden men jag känner att han alltid förtjänar det bästa pga hur omtänksam och givmild han själv är som person. Så mer tänkande kring det måste ske.

Mindre än två veckor efter så fyller vår yngste son 1 år. Oftast brukar vi inte fira ettårsdagen som alla andra gör, då vi  anser att han är för liten för att ändå förstå något. Vi går till familjerna och umgås, har det simpelt. Till honom kommer vi säkert köpa stora lego då han gillar att leka med dem vi redan har.

Exakt två veckor efter det så fyller vår äldste son 4 år. Däremot ska vi åka till Liseberg dagen innan och vara där i två dagar, så vi firar hans födelsedag där. Vi kommer ha present och tårta till honom på hotellet, men kommer såklart ha något litet till honom dagarna innan hos familjerna så att han kan känna av ett ordentligt firande. När han blev 3 år gammal så hade vi ett kalas till honom, men nu har både jag och mannen familjemedlemmar som inte är så friska, och har svårigheter att ta sig någonstans så därför är detta den bästa planen för allihop. Och det är ingen nyhet att min äldste ÄLSKAR drakar.

Än är planerna inte riktigt på plats men jag har en månad på mig att lista ut allt. Så länge får ni titta på några få tårtor genom åren på deras födeldagar, gjorda av min talangfulla mamma. De två första är från min mans födeldagar och de två resterande är från min äldste sons födelsedagar.

3 reaktioner på ”Födelsedagar

  1. Oj då har du mycket att stå i kan jag tänka mig! Det gäller verkligen att planera så att man inte missar något 🙂 Du kommer klara det galant!

    0

  2. Att planera födelsedagar är både roligt och väldigt tidskrävande, men allt är värt det då man ser hur glada barnen är under själva kalaset!

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.