Äventyr

Le Croissant

Igår var jag och min man ute och fikade i en liten stund. Svärmor tog hand om barnen så att vi kunde få egentid, speciellt nu när jag är sjuk så att jag och min man kunde umgås för oss själva.

Jag har varit så stressad och mått så dåligt på olika nivåer, pga sköldkörtel problemet jag har. Jag ska ta fler blodprover imorgon och nästa vecka så ska jag träffa en doktor och prata om behandling.

Hur som helst, så kändes det så mysigt att fika med min man. Vi är egentligen inte ”fika typerna”, vi är mer dem som äter mat ute och inte bara en liten kaka. Men det var nytt och kul. Vi skrattade och all min oro försvann.

Vi köpte till ett hänglås som man skulle fästa inuti caféet på en speciell plats. Efteråt handlade vi såklart något litet gott till små pojkarna så de kunde bli lite glada dem med. En gång i tiden fick jag ångest av egentid, det kändes fel, att man inte fick göra det när man hade barn. Men nu mår jag bra av det, egentiden gör så att energin samlas upp på nytt så jag orkar mer sen. Så egentid uppskattas!

6 reaktioner på ”Le Croissant

 1. Där hittade du precis en medicin som din läkare inte kan ge dig – skratt, samhörighet och kärlek. Unna dig fler sådana stunder oftare, både med och utan din familj.

  Jag hoppas att du snart mår bättre och att du får bra hjälp med de bekymmer din sköldkörtel orsaker.

  0

 2. Gillar den iden med hänglåset .
  Du skriver att du fick ångest av egentid innan , det fick jag med och fick dåligt samvete att man behövde ladda batterierna ..
  Men alla behöver det 🙂

  0

 3. Idén med hänglåset låter ju jätteroligt 🙂 Sköldkörtelproblem låter verkligen inte roligt däremot ”/ Men vad fint att ni kom ut för en fika tillsammans 💙 Jag tror liksom Christer ovan att alla människor är beroende av att få sin egen tid, mer eller mindre. Även om människor är flockdjur så är vi också självständiga och behöver andas emellanåt 💜 Att en blir förälder betyder inte att en inte kan behöva få vara ifred ibland, du är ingen dålig förälder för att du behöver andrum 🙂

  0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.