Äventyr

Göteborg

inlägget innehåller addlinks

Dagen innan min son blir 4 år gammal ska vi till Liseberg, och vara där i 2 dagar. Jag har tittat på hotell och har hittat två stycken som vi kan tänka oss stanna på.

Ett av hotellen heter Onyxen och där övernattade vi sist vi var där, hissen är däremot lite trång så när barnen hade somnat i vagnen fick vi väcka dem för att vagnen fick inte plats i hissen. Men i övrigt var det fint och man fick gratis frukost.

Det andra hotellet heter Best Western Plus Waterfront Hotel, och den är än så länge billigast. Den verkar bra och kanske vi tar den pga att testa ett nytt hotell med barnen. Verkar mysigt att vara nära vatten.

Vi ska i för sig bara övernatta i hotellet och äta frukost på morgonen, så egentligen är nog det första hotellet bäst pga att det är närmre Liseberg, men jag har ingen aning för det andra hotellet hade varit något nytt för oss. Vad tycker ni? Klicka gärna på de understrykna orden(addlinks) för att länkas fram till de två hotellen.

Lånad bild från Google

 

4 reaktioner på ”Göteborg

  1. Som du själv skriver kommer ni troligtvis inte vistas så mycket på hotellet så jag hade också valt det billigare alternativet! Ni kommer få det toppen!!

    0

  2. Åh, vad mysigt med Liseberg och hotell i Göteborg❣😍 Jag tycker löjligt mycket om både Göteborg och de allra flesta hotellen. Staden har en härlig atmosfär och hotell brukar vara mysiga. Ha så jätteskoj när ni är på Liseberg❣😄

    0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.